График работы:

Будние: 10:00–18:00

Сб: 11:00–15:00

 

Добавьте товары для сравнения
Добавьте товары в желания
0
Мой заказ
Каталог
Рус

Doogee R10 – перший захищений планшет компанії.
Захист планшет Doogee R10 – перший досвід компанії у новому для себе сегменті. Захищені смартфони у Doogee виходять чудовими, відповідно планшет також буде не менш цікавим. Ця модель призначена для використання в будь-яких умовах, особливо добре, ця модель покаже собі під час роботи у вологих або запилених місцях. Виглядає ця модель дуже сучасно та цікаво, і це важливо.

Головне – надійність.

Doogee R10 – це планшет, який сертифікований за стандартами IP68 та IP69K, а значить – йому не страшні удари та падіння, він так само може перебувати у воді, у бруді, пилу – все це йому ні до чого. Необхідність таких планшетів справді виправдана, оскільки багато людей у ​​робочих цілях, та й не тільки, використовують їх на виробництві! Говорити про надійність планшета Doogee R10 можна зі 100% гарантією, тут все продумано до дрібниць: міцний цільний корпус, заглушки на роз'ємах, спеціальні водовідштовхувальні мембрани на динаміках та мікрофонах.

Хороша підмога для мультимедіа.
Що дасть 8-ядерний процесор Helio G99 даному планшету, і вам як Користувачеві? Насамперед – швидкість роботи системи. Вона тут досить непогана, можна сміливо говорити про флагманські наміри. Так само це продуктивність в іграх і в багатьох інших завданнях - плавність зміни картинки досягається за рахунок великої продуктивності основного чіпа. Допоміжним елементом досягнення великої потужності є оперативна пам'ять, її об'єм 8 Гб! Постійна пам'ять об'ємом 128 Гб, розширювати сховище карток пам'яті можна.

Насолода звуком.
Doogee R10 отримав бажані для багатьох користувачів 4 динаміки для відтворення звуку. Hi-Res якість саме те, що потрібно для прослуховування музики або перегляду відео, фільмів. Ці динаміки мають достатній рівень гучності, тому навіть якщо ви захочете зайнятися спортом або влаштувати вечірку вдома – цього планшета буде достатньо, він забезпечить гідний рівень якості, об'ємності та гучності звуку для великої кімнати.

Сучасний планшет, сучасні технології.
Дисплей планшета має розмір 10.36 Дм по діагоналі, роздільна здатність 1200х2000 пікселів. Дуже яскрава, якісна IPS матриця забезпечить гідний сприйняття зображення, і захищеність у неї дуже непогана, скло Gorilla Glass 4 це забезпечить. Wi-Fi 6 так само є в планшеті, операційна система найновіша – Android 13, відповідно має вона всі необхідні технології для стабільної безпечної роботи пристрою.

Диагональ экрана, дюймов 10.4
Тип матрицы IPS
Разрешение 2000x1200
Тыловая камера, МП 20
Фронтальная камера, МП 16
Процессор MediaTek Helio G99
Частота, ГГц 2.2
Количество ядер 8
Графика Mali-G57 MP2
Предустановленная ОС Android 13
Внешние порты USB Type-C
Датчик освещенности есть
Встроенные динамики есть
Wi-Fi Wi-Fi 802.11ac
Bluetooth + (5.0)
Вес, г 543
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Поделиться в соцсетях

Doogee R10 8/128Gb (Black)

Нет в наличии
Артикул: 37270
0 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Выберите цвет
Гарантия, мес
3
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

 Курьером по Киеву:

    ♦ Стоимость услуги доставки по Киеву: 100грн (Бесплатно от 20000грн)

 

 Доставка по Украине:

    ♦ Доставка товара оплачивается покупателем, согласно тарифам перевозчика

 

 

 Подробнее о доставке

 

 

 

Наличными при получении

Оплата на почте при получении

На карту ПриватБанка

Подробнее о оплате

♦  Гарантия от 14 дней до 24 месяцев

♦  Возврат/обмен в течении 14 дней

 

Подробнее о гарантии

 

Наверх